mandag 30. desember 2013

Julegave julen 2013: Til meg selv, fra meg selv.

(Bildet er hentet fra Facebooksiden til P&H) 

Ny kajakk på vei!

Etter mye om og men og sparing siden juni 2013, har jeg endelig som student klart å spare opp til å kjøpe meg P&H sin nye modell; Hammer!

Hadde et lite tilbakefall nå i høst der hvor jeg måtte ut med 5000,- til div. utgifter, som satte sparingen tilbake relativt mye. Men nå er endelig bestillingen av 1 stk Hammer og 1 stk Pyranha Angry deck (spruttrekk) endelig i boks, og regningen er betalt. Så jeg anser det som forbi "the point of no return".

Er ennå litt usikker på hvilke farger jeg kommer til å gå for, men kommer enten til å gå for Emerald (grønn) eller Lava (oransje). Båten finnes også i gul og blå.

Jeg har mailet litt forskjellige forhandlere for å få litt forskjellige innfallsvinkler på Hammer, og hvilke erfaringer de har med kajakken. Svarene jeg får er mye av de samme, men jeg liker alltid å undersøke litt når jeg skal bruke penger. Tenker jo at det er butikken som skal få meg til å kjøpe hos dem!

De forhandlerne jeg har snakket med som fører P&H er Alfa Fritid i Tromsø, Milslukern i Oslo og Padlespesialisten i Arendal. Det endte med at jeg kjøpte av Padlespesialisten pga veldig god kommunikasjon og kundeservice. Tromsø blir nok litt langt å dra for å hente kajakken, og siden økonomien spiller en rolle i denne handelen er frakt uaktuelt.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar